Team

IMG_8501

Anja van Horne, ergotherapeut

Anja van Horne is afgestudeerd als ergotherapeut (HBO) en veiligheidskundige (MBO). Daarnaast is zij NLP-coach en ergonoom fysieke belasting. Anja heeft ruime werkervaring als ergotherapeut en met  met diverse doelgroepen gewerkt in verschillende werkomgevingen zoals de eerstelijns zorg, revalidatie, ziekenhuis, verpleeghuis. Tevens heeft zij als WMO adviseur gewerkt.

Anja heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van prikkelverwerking, focus en concentratieproblemen (executieve functies) voor onder andere Long Covid patienten en PCS en burn-out. Naast ergotherapeut is zij werkzaam als trainer fysieke belasting en leidt medewerkers op tot ergocoach. Tevens is zij docent ergonomie voor Radboud studenten tandheelkunde en werkplekadviseur/re-integratiecoach. Incidenteel wordt zij gevraagd als trainingsacteur bij opleiding maatschappelijk werk voor de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

IMG_8516

Bas Tittse, fysiotherapeut

Bas Tittse MSc., is praktijkhouder van Fysiocentrum Nijmegen. Hij is in 1992 afgestudeerd als fysiotherapeut en heeft zich verder opgeleid tot master manueel therapeut. Hij heeft zich als schouder specialist ontwikkeld en aangesloten bij het Schouder Centrum Nijmegen. Bas heeft jarenlang gewerkt als casemanager in een poliklinisch revalidatiecentrum dat binnen zijn centrum was georganiseerd. Hij is gespecialiseerd in complexe pijn- en vermoeidheidsklachten. Bas heeft als speerpunt om de klachten binnen het bio-psycho-sociaal model te bekijken. Hierdoor bekijkt hij de mens als totaal. Hierdoor komt hij snel tot het kernprobleem van de klacht(en) en kan hij deze en hij effectief monodisciplinair of multidisciplinair kan behandelen.

IMG_8504

Veerle Zeller, diëtiste

Veerle Zeller is afgestudeerd aan de opleiding Voeding & diëtetiek (HBO) in Nijmegen. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in de gedragstherapeutische methode Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Oncologie (voeding bij kanker) en Parkinson. Veerle heeft werkervaring als diëtist met diverse doelgroepen als Long Covid, chronische vermoeidheidssyndroom, overgewicht, ondergewicht en andere chronische aandoeningen. Naast diëtist is zij leefstijlcoach. Als leefstijlcoach geeft zij naast voeding ook adviezen over bewegen, stress, ontspanning en slaap.

IMG_8522

Ronald Meijer, revalidatiearts

Dr. R. Meijer is afgestudeerd als revalidatiearts, epidemioloog en bewegingsagoog. Tevens heeft hij diverse cursussen gevolgd in management, Cyriax orthopedische geneeskunde en Rasch Analyse. Hij is gepromoveerd op de Stroke-unit Ontslag Richtlijn en heeft zich gespecialiseerd in multidisciplinaire klinimetrie. Hij heeft een zeer ruime werkervaring als medicus met functies in academische ziekenhuizen, perifere ziekenhuizen, revalidatiecentra en privéklinieken. Naast zijn functie als revalidatiearts heeft hij ook gewerkt als manager, directeur, epidemioloog, opleider en als hoofd onderzoek/opleiding/innovatie. Gedurende zijn loopbaan heeft hij nagenoeg alle voorkomende revalidatiediagnoses behandeld van basaal tot academisch niveau. In zijn eigen bedrijf Revalidata verricht hij daarnaast medische expertises.

2024 Revalidatie Nijmegen | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring